ACTIE: XXL Magazijnopruiming Instrumenten

ACTIE: XXL Magazijnopruiming Instrumenten

Schermafbeelding 2023-11-03 142150
  • HOC
  • |
  • Nieuws
  • |
  • ACTIE: XXL Magazijnopruiming Instrumenten

Upgrade nu voordelig uw praktijk: Essilor en O’Max Instruments ruimen op!

Essilor Europa ruimt op en biedt u ongekende kansen! Ontdek onze showroommodellen, demo’s en instrumenten occasions tegen aantrekkelijke prijzen, direct uit voorraad leverbaar.

Of u nu op zoek bent naar kleine werkplaatsinstrumenten zoals föhns, of geavanceerde OCT’s en refractie instrumenten; wij hebben het voor u. Wij zorgen ervoor dat uw installatie naar wens wordt verzorgd en bieden ook extra training voor uw personeel.

Mis deze kans niet om uw praktijk naar een hoger niveau te tillen – terwijl u bespaart.
Ga naar de actiewebsite, of neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe
Essilor en O’Max u kunnen helpen uw optiekpraktijk te upgraden!Upgrade nu voordelig uw praktijk, klik hier voor de actiewebsite!

thumbnail_900x600_beeld_online
Klantenservice

Klantenservice

In de komende weken stellen wij graag onze collega's van de klantenservice aan u voor. Zij staan dag in dag uit voor u klaar.   Roef Veldhuizen: Deze week stellen wij graag onze goedlachse collega Roef Veldhuizen aan jullie voor. Met zijn 22 jaar ervaring op de klantenservice van ENOT, kennen veel opticiens hem al goed. Hij woont in Hilversum met zijn vrouw en doet in zijn vrije tijd niks liever dan op de tennisbaan staan. Over zijn werk zegt hij zelf het volgende; “Ik heb bij verschillende optiekzaken gewerkt en 22 jaar geleden de overstap gemaakt naar ENOT. Het leukste aan mijn werk vind ik de interactie met de klanten en dat je ook nooit uitgeleerd raakt. Ik haal veel voldoening uit mijn werk, vooral wanneer ik een klant écht heb kunnen helpen met een probleem.”

Lees meer

HOC logo blok-HR-logo

Storing Optiplaza

Geachte relatie,   Afgelopen dagen was er een storing op de Optiplaza server. Inmiddels is deze storing verholpen, maar het kan zijn dat orders niet of niet volledig zijn doorgekomen. Klanten die tussen 18/11 (vanaf 11:45u) en 21/11 (rond 13:00u) orders hebben ingevoerd, vragen wij te checken of alle orders in het systeem staan. Indien dit niet het geval is, vragen wij u deze óf opnieuw in te voeren óf contact op te nemen met uw wapper voor advies (de service kan per wapper verschillen). Mocht het zo zijn dat orders opnieuw ingevoerd dienen te worden, kunt u uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice. Excuses voor het ongemak.

Lees meer

MicrosoftTeams-image (8)

Nieuwe enveloppen

Vanaf 10 oktober aanstaande worden de enveloppen van HOC omgezet naar EssilorLuxottica. Dit houdt in dat u uw glazen vanaf dat moment in een EssilorLuxottica envelop ontvangt. De pakbon en factuur ontvangt u uit naam van HOC. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u contact opnemen met de klantenservice of uw accountmanager.

Lees meer

Nikon Details Onthuld

Nikon “Details Onthuld” campagne

De succesvolle "Details Onthuld" campagne krijgt vanaf 15 mei tot 15 juni een mooi vervolg. Nikon heeft daarmee de sterkste consumentencampagne ooit ontwikkeld, welke opnieuw nationaal ingezet wordt via betalende Social Media. Op Facebook vestigen we de aandacht op de details die we niet zien en die dankzij Nikon brillenglazen zichtbaar worden.

Lees meer

kom in contact met één van onze account-managers

Holland Optical Company

contactformulier

Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Name(Required)
Company(Required)