Nieuwe prijslijsten 2023 BBGR & NIKON

Prijslijsten 2023

naamswijziging ProBasic

Nieuwe prijslijsten BBGR en NIKON

Ook in 2023 blijven uw optiekonderneming ondersteunen met de innovatieve producten van Nikon en BBGR die het beste zicht geven aan elke consument die op zoek is naar de optimale kijkoplossing. Uw doel als ondernemer kan enkel en alleen gerealiseerd worden als uw onderneming financieel gezond is. Daarvoor kan u rekenen op de expertise van onze accountmanagers, wij ondersteunen u graag in zowel het technische als commerciële domein.

Door de impact van onder andere de inflatie, de energiecrisis en verhoogde (transport) kosten zien we ons genoodzaakt om een prijsstijging van 6,3% door te voeren, welke de toename in de kosten gedeeltelijk dient af te dekken zonder uw competitiviteit in de markt te ondermijnen. Daarnaast zijn de prijzen voor Inslijpen en gefacetteerd aanleveren ook aangepast en is er slechts  één prijstoeslag is voor zowel enkelvoudig als multifocaal Transitions Signature, XTRActive, XTRActive Polarised & Style Colors.

De advies-verkoopprijzen zijn ook aangepast zodat u uw marge blijft behouden. Uiteraard bent u volledig vrij om hiervan af te wijken en uw eigen verkoopprijzen te hanteren.
Deze prijzen gaan in op 28 februari en vervangen alle voorgaande prijslijsten.
Weldra ontvangt de vernieuwde inkoop en verkoopbladen waarmee u de huidige prijsbladen in uw glasboek kunt vervangen. Deze kunt u ook downloaden in het marketingportal.

U kan ook extra prijslijsten bestellen via deze link.
Contacteer uw accountmanager indien u nog vragen heeft.

kom in contact met één van onze account-managers

Holland Optical Company

contactformulier

Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Name(Required)
Company(Required)