Instrumenten

Kwalitatieve instrumenten

instruments

Holland Optical Company geeft u graag advies in refractie-, optometrie en inslijpapparatuur.

Bent u op zoek naar hoogwaardige en moderne oplossingen voor in uw praktijk om uw klant optimaal te kunnen bedienen? Wij geven u graag gedegen advies op het gebied van de inrichting van uw refractieruimtes, uw werkplaats en innovaties voor uw optiekbedrijf.

Instrumenten overzicht
wam-rechts

holland optical adviseert kwalitatieve instrumenten voor complete oogzorg

We maken graag het verschil

  • Meer dan 30 jaar ervaring in advies, verkoop, service en installaties van refractie-, optometrie en inslijpapparatuur
  • De nieuwste innovaties en toepassingen, die bovendien naadloos aansluiten op ons glasassortiment
  • Advies over de volledige inrichting van uw refractieruimtes en werkplaatsinrichting
hero expert52

Eyestation Expert5

Met een modern en elegant ontwerp in combinatie met nieuwe functies, biedt Expert 5 de hoogste precisie van het Expert-assortiment. Het draagt bij aan het creëren van een onvergetelijke klantervaring en werpt zich op als een onmisbaar hulpmiddel bij de verkoop van hoogwaardige brillenglazen. Biedt de klant optimaal visueel comfort tijdens de meting: Het exclusieve en gepatenteerde H3D-protocol onderzoekt de natuurlijke houding van de klant en zorgt dat de camera op de juiste hoogte komt te staan. De geanalyseerde houding wordt automatisch meegenomen in de metingen door middel van de algoritmen van Expert 5.

Lees meer
WAM

WAM 800

In een snel veranderende markt, waar efficiëntie, snelheid en technologie centraal staan, combineert de Wave Analyzer zeven individuele metingen in slechts één instrument. Naast de visuele simulaties waarmee u de oorzaak van nachtzichtproblemen, lichtgevoeligheid, diffuuslicht ervaringen en visuele stress verklaart, constateert u ook vanuit de kwalitatieve onderzoeksresultaten snel verdacht glaucoom, keratoconus, en cataract.

Lees meer
Instrumenten-Myopia2

Myopia Expert700

Zonder een aslengtemeter is goed myopiemanagement niet mogelijk. De Myopia Expert 700 is speciaal ontworpen om de progressie van refractie en axiale lengte te detecteren, volgen en bewaken voor het meest effectieve beheer van myopie. Hiermee meet u de exacte ontwikkeling van de myopie.

Lees meer

Instrumenten

kom in contact met één van onze account-managers

Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Name(Required)