Over ons

Over Holland Optical Company

overHOC

Vertrouwd en persoonlijk

Holland Optical Company is al sinds 1981 de betrouwbare en flexibele partner voor opticiens op het gebied van brillenglazen en instrumenten. Samen met de partners BBGR en Nikon biedt HOC de opticien dé kijkoplossingen op maat. Beide partners behoren al vele jaren tot de belangrijkste leveranciers in Europa van innovatieve brillenglazen, multicoatings en digitale services. HOC combineert de introductie van verschillende typen brillenglazen met onderscheidende concepten en communicatie, die perfect passen in de snel veranderende lifestyle van consumenten. Opticiens kunnen zich zo onderscheiden met de nieuwste kijkoplossingen voor consumenten.

HOC biedt keuzes op maat voor alle inslijp-, diagnostische-, refractie,- en optometrie instrumenten.  Met de kwalitatief hoogwaardige producten van Essilor Instruments kunnen opticiens vertrouwen op de beste instrumenten voor complete oogzorg.

Bekijk onderstaande video van het Nikon Partner event 2021 waarin onze kernwaarde ”Always Closer”, zelfs in tijden van COVID maatregelen en extra rekening houden met elkaar, goed naar voren komt.

screenshot-vid2

kom in contact met één van onze account-managers

Holland Optical Company

contactformulier

Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Name(Required)
Company(Required)