Marketing

Marketing ondersteuning

marketing-portal

Materialen & campagnes om u op weg te helpen

Via onderstaande button komt u in de externe marketing portal, waar u alle communicatiematerialen, demotools en de beeldbank vindt.

Marketing Portal
demotools

Beter de consument bereiken?

Wij ondersteunen u graag

Holland Optical Company ziet elke relatie als een ‘local hero’. U als opticien heeft een krachtige positie als lokale onderneming en staat dicht bij de consument. Om acties en brillenglazen bij (toekomstige) klanten onder de aandacht te brengen, is communicatie van essentieel belang. Wij ondersteunen u graag om uw marketingactiviteiten efficiënter in te zetten. Dit doen wij onder meer door campagnes met de inzet van on- en offline reclame en POS-materialen voor in uw winkel.

#Social

Op social media draait alles om de betrokkenheid en de uiteindelijke binding met de consument. Wij zetten social media campagnes in voor ons zonneglazen-assortiment en voor Nikon brillenglazen. Door ons actief te richten op Business-to-Consumer, bereiken we meer consumenten en groeit de naamsbekendheid van Nikon brillenglazen. Volg onze Facebookpagina Nikon Lenswear NL en deel eenvoudig posts op uw eigen pagina.

Nikon Partner

Om u als opticien zo goed mogelijk te helpen om het Nikon merk onder de aandacht te brengen bij de consument, hebben we het Nikon Partner programma geïntroduceerd. Dit exclusieve programma ondersteunt met een breed scala aan marketingcampagnes, winkelmaterialen, diensten en voordelen. Meer weten? Bekijk hier wat de voordelen zijn van het Nikon Partner programma.

kom in contact met één van onze account-managers

Holland Optical Company

contactformulier

Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Name(Required)
Company(Required)