Optiview

de voordelen van optiview

brillenglazen-optiview

Optiview brillenglazen

Ontdek de aantrekkelijke inkoopcondities en een flexibel assortiment

Alle Optiview brillenglazen
optiview

Optiview brillenglazen

Hét exclusieve eigen merk van Optitrade.

Holland Optical Company is voor Optiview brillenglazen de strategische en loyale partner van Optitrade. Als onderdeel van het internationaal gerenommeerde bedrijf BBGR biedt HOC een exclusief en onderscheidend assortiment Optiview brillenglazen. Samen met Optitrade Retailgroep ondersteunen wij uw verkoop en promotie met verschillende communicatiemiddelen op maat. U heeft aantrekkelijke inkoopcondities voor uw Optiview brillenglazen, die direct netto worden aangeboden. Voor uw inkoopvoordeel is geen volume commitment nodig. Bovendien telt uw Optiview inkoopwaarde mee voor een eindejaarbonus. Neem voor een kennismaking met het Optiview programma contact op met één van onze accountmanagers of met Optitrade Retailgroep.

Zo kunt u Optiview als uw exclusieve merk effectief aanbieden.

Optiview brillenglazen:
  • een modern, exclusief freeform multifocaalprogramma
  • keuze uit een flexibel aanbod van enkelvoudige brillenglazen
  • moderne multicoatings aanbieden inclusief UV
  • Transitions Signature en XTRActive aanbieden voor extra kijkcomfort
  • een 2de bril aanbieden (enkelvoudig en multifocaal)
  • bestelt u vanuit uw WAP pakket eenvoudig met de Optiview productnamen
video_still-optiview
XTRActive-polar

XTRActive® Polarized™

Transitions® XTRActive® Polarized™: voor brildragers die zeer lichtgevoelig zijn of vaak worden blootgesteld aan intens fel licht en reflecterende schitteringen.

Lees meer

new-transitions

Transitions® XTRActive® New Generation

Recent onderzoek toont aan dat herhaalde blootstelling aan intens helder licht, invloed kan hebben op de gezondheid van de ogen. De nieuwste generatie Transitions® XTRActive® New Generation brillenglazen is speciaal ontworpen voor brildragers die zeer lichtgevoelig zijn en veel blootgesteld worden aan intens licht.

Lees meer

Klantenservice

Klantenservice

Graag stellen wij onze collega's van de klantenservice aan u voor. Zij staan dag in dag uit voor u klaar! Roef Veldhuizen: [gallery ids="580765"] Onze goedlachse collega Roef Veldhuizen. Met zijn 22 jaar ervaring op de klantenservice van ENOT, kennen veel opticiens hem al goed. Hij woont in Hilversum met zijn vrouw en doet in zijn vrije tijd niks liever dan op de tennisbaan staan. Over zijn werk zegt hij zelf het volgende; “Ik heb bij verschillende optiekzaken gewerkt en 22 jaar geleden de overstap gemaakt naar ENOT. Het leukste aan mijn werk vind ik de interactie met de klanten en dat je ook nooit uitgeleerd raakt. Ik haal veel voldoening uit mijn werk, vooral wanneer ik een klant écht heb kunnen helpen met een probleem.” Willem van Dort: [gallery ids="580766"] Met 41 jaar ervaring bij HOC is hij zeer ervaren binnen de optiek branche. Willem is geboren en getogen in Amsterdam en woont hier nog steeds met zijn vrouw. Zijn vrouw bedenkt altijd wel klussen voor hem om in het huis uit te voeren dus dat houdt hem lekker bezig en is ook een hobby geworden. Hij heeft een goed gevoel voor humor en vindt het dagelijkse klantcontact met klanten en collega’s het leukste aan zijn werk bij HOC. Henk de Vries: [gallery ids="580764"] 41 jaar geleden begon Henk bij ENOT als klantenservice medewerker en hij zit er nog altijd op zijn plek. Hij woont in Hoofddorp met zijn lieve vrouw en gaat van maandag tot en met vrijdag naar kantoor in Amsterdam, met veel plezier. Henk is een echte levensgenieter en doet zijn werk met veel enthousiasme. Het dagelijkse contact met klanten maakt zijn werk erg leuk. Hij kent vrijwel alle klanten bij naam en heeft door de jaren heen een goede relatie met hen weten op te bouwen. Laura Smits: Als een dochter uit een échte optiek familie, zit het optiek vak echt in haar DNA. Voor haar overstap naar HOC zes jaar geleden, heeft zij 35 jaar als opticien gewerkt in verschillende winkels van haar ouders. Bij HOC heeft zij telefonisch contact met onze klanten en probeert zij hen zo goed mogelijk te helpen en adviseren. Dit vindt zij ook het leukste aan haar werk bij HOC.  Buiten haar werk doet Laura niks liever dan met haar kleinkinderen op stap. Hier geniet zij enorm van. Ed Vreeken: Wie kent hem niet! Ed werkt maar liefst 46 jaar bij HOC op de klantenservice en met veel plezier. In zijn loopbaan heeft hij veel ervaring opgedaan over alle facetten binnen de optiek en ook jaren leiding gegeven aan de afdeling. “Eigenlijk wilde ik advocaat worden maar uiteindelijk ben ik toch de optiek ingerold. Ik heb nooit een optiek opleiding gedaan maar ik geloof er zeker in dat de praktijk de beste leerschool is. De materie is best complex maar enorm boeiend. Ik probeer ook altijd nét dat stapje extra te zetten voor de klant, hem goed te adviseren over onze producten en een gesprek altijd op een positieve manier af te sluiten.”

Lees meer

Schermafbeelding 2023-11-03 142150

ACTIE: XXL Magazijnopruiming Instrumenten

Essilor Europa ruimt op en biedt u ongekende kansen! Ontdek onze showroommodellen, demo’s en instrumenten occasions tegen aantrekkelijke prijzen, direct uit voorraad leverbaar. Of u nu op zoek bent naar kleine werkplaatsinstrumenten zoals föhns, of geavanceerde OCT’s en refractie instrumenten; wij hebben het voor u. Wij zorgen ervoor dat uw installatie naar wens wordt verzorgd en bieden ook extra training voor uw personeel. Mis deze kans niet om uw praktijk naar een hoger niveau te tillen - terwijl u bespaart. Ga naar de actiewebsite, of neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Essilor en O’Max u kunnen helpen uw optiekpraktijk te upgraden!Upgrade nu voordelig uw praktijk, klik hier voor de actiewebsite!

Lees meer

kom in contact met één van onze account-managers

Holland Optical Company

contactformulier

Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Name(Required)
Company(Required)