Nieuwe website Nikon brillenglazen

Website Nikon brillenglazen

Nikon_site hero

Nieuwe website Nikon brillenglazen

Wij introduceren de volledig vernieuwde Nikon brillenglazen website, met handige tools voor de consument en een eenvoudige navigatie.

Nikon_lenses

Op www.nikonlenswear.nl kan de consument terecht voor vragen gerelateerd aan Nikon brillenglazen en leert hij meer over het oog en de werking van verschillende kijkoplossingen. De online oogtest is een mooie manier om laagdrempelig het zicht te testen en via de shoplocator kan vervolgens een Nikon opticien in de buurt worden gevonden.

Vision test
Op de nieuwe website kan de consument op verschillende manieren zijn zicht testen. Zo is het mogelijk om op contrast of kleuren te testen, maar er is ook een test om passende brillenglazen te vinden bij de lifestyle van de consument. Geeft de consument bijvoorbeeld aan dat hij dagelijks veel leest en achter de computer werkt, dan krijgt hij een overzicht van Nikon producten die hierop aansluiten en kan hij gerichter naar informatie zoeken op de website.

Informatieve artikelen
Op de pagina ‘Mijn zicht’ vindt de consument meer informatie over hoe het oog werkt en visuele afwijkingen. De teksten zijn zoekmachine-geoptimaliseerd, met als doel dat Nikon brillenglazen sneller in het oriëntatieproces van de consument tevoorschijn komen. Aan elk bericht zijn specifieke Nikonglazen gekoppeld, zodat de consument kennis kan maken met de meest passende kijkoplossingen. Op de pagina ‘Advies van deskundigen’ krijgt de consument uitleg over wat hij zelf kan doen om zijn ogen gezond te houden.

Store locator
Via ‘Vind uw Nikon opticien’ vindt de consument zijn weg naar u als specialist, na inspiratie te hebben opgedaan op de website. Wij zullen ook via andere online kanalen veelvuldig verwijzen naar deze store-locator, zodat de consument snel en eenvoudig bij het juiste adres komt.

kom in contact met één van onze account-managers

EssilorLuxottica

contactformulier

Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Name(Required)
Company(Required)