Nikon Pure Blue UV

Bescherming tegen schadelijk licht

news-Bluv

Nikon Pure Blue UV brillenglazen

Het bieden van de meest innovatieve kijkoplossingen voor de consument vinden we allemaal belangrijk. Onderscheidend vermogen en het bieden van toegevoegde waarde is essentieel. Daarom zijn we verheugd met de introductie van Pure Blue UV: alles-in-één bescherming tegen UV en filtering van blauwviolet licht¹.

PBUV

Innovatie Nikon Pure Blue UV

Een glas dat de hele dag UV- en blauw licht¹ filtert, zowel binnen als buiten, met een verbeterde esthetiek en langdurige helderheid.

De voordelen:

• Filtert blauw-violet licht¹
• Blokkeert 100% UV
• Verbeterde esthetiek (zonder blauwe restreflex en met minimale gele resttint)

Lancering: 1 maart 2022

Per 1 maart 2022 wordt Blue Secure vervangen door Pure Blue UV. Dit is een harde switch, wat inhoudt dat Blue Secure per direct zal stoppen na de lancering van Pure Blue UV.*

¹ Pure Blue UV met SeeCoat Next coating beschermt tegen UV-licht langs de voor- en achterkant van het brillenglas en filtert blauw licht (blauw licht tussen 380nm en 500nm met blauw-violet licht tussen 400 en 455nm zoals aangegeven door ISO TR 20772:2018)

* ICM met Home & Office wordt voorlopig nog wél Blue Secure geleverd, in verband met de aankomende introductie van Home & Office Neo in mei. Vanaf deze introductie worden er alleen combinaties met Pure Blue UV geleverd.

kom in contact met één van onze account-managers

Holland Optical Company

contactformulier

Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Name(Required)
Company(Required)