Nikon Home & Office Neo

De perfecte kijkoplossing voor thuis en op kantoor

home-and-office

Home & Office™ Neo is de nieuwste innovatie van Nikon op het gebied van bureauglazen. Home & Office Neo biedt een uitstekende oplossing voor presbyopen die vele uren thuis of op kantoor doorbrengen, met een scherp en comfortabel zicht in het nabij- en tussengebied.

Met betere optische prestaties en nieuwe designs, zijn deze nieuwste generatie bureauglazen perfect voor presbyopen met een indoor lifestyle, welke veeleisend is voor hun zicht. Door de toevoeging van de NODE-calculatie zijn de gezichtsvelden van Home & Office Neo nu nog breder, met een 48% breder tussengebied en een 41% breder nabijgebied.

Om een perfecte match te garanderen voor de kijkbehoeften van uw brildragers, kiest u uit 3 designs:
LONG, biedt de brildrager een additie van 15% op hart pupil. Het helpt de brildrager om het verst te zien, meteen kleine vermindering van het tussenzicht, vergeleken met het standaard design.
STANDARD is het meest gebruikt en gebaseerd op de originele Home & Office. Met 25% van de additie op hart pupil, zorgt het voor een allround kijkoplossing voor iedere brildrager met een actieve indoor levensstijl.
WIDE heeft 40% van de additie op hart pupil, met als gevolg een breder tussen- en nabijzicht. Dit betekent wel dat het vertegebied minder toegankelijk en belangrijk is.