Optiview Multifocaal

Compleet assortiment, aantrekkelijke voorwaarden

Optiview-EcolineFF

Met het exclusieve merk Optiview heeft u de keuze uit een compleet assortiment van multifocale brillenglazen. Optiview Multifocale brillenglazen zijn altijd inclusief kraswerende en UV beschermende ontspiegeling.

Personal Plus
Personal Plus is het exclusieve maatwerk multifocale brillenglas van Optiview. Met het individualiseren van het brillenglas creëert Personal plus het hoogste kijkcomfort en optische prestaties voor Optiview brillenglazen.

Superior plus
Optiview Superior plus is een exclusief multifocaal brillenglas, waarbij gebruik gemaakt wordt van de dubbelzijdige freeform slijptechniek. De positie van het leesdeel en de progressielengte zijn voor elke consument aangepast, waardoor het meest optimale kijkcomfort in elke kijkrichting wordt ervaren.
Comfort plus
Comfort plus is een exclusief Optiview multifocaal brillenglas, waarbij de optische eigenschappen afgestemd zijn op actieve consumenten. Het veelzijdige ontwerp in combinatie met de freeform slijptechniek zorgt voor uitstekend dynamisch zicht.
Standard
Optiview Standard is een traditioneel geslepen multifocaal brillenglas, waarmee u uw consumenten comfortabel zicht voor een aantrekkelijke prijs biedt. Standard is zeer geschikt als 2e bril en zonnebril op sterkte.
EcoLine FF
Optiview EcoLine FF is een freeform geslepen standaard multifocaal brillenglas. Het combineert aangenaam kijkcomfort en goede acceptatie met een aantrekkelijke prijs.
EcoLine FF is zeer geschikt als 2e bril en zonnebril op sterkte.