SightGlass Vision

Strijden tegen myopie

Sightglass

Wereldwijd neemt het percentage kinderen met myopie toe. De impact hiervan op de ooggezondheid kan in de toekomst enorm kan zijn. De technologie achter SightGlass Vision is een doorbraak in de strijd tegen progressieve myopie bij kinderen.

De voordelen van SightGlass vision

  • Unieke technologie die het contrast vermindert om de aslengtegroei bij myopie te vertragen.
  • 59% reductie gemiddeld in myopie progressie, bij kinderen die fulltime de bril dragen gedurende 2 jaar.
  • E​ffectief bij de jongste kinderen, in de leeftijd van 6-7 jaar, die de snelste progressie hebben.

Bekijk de webcast waarin meer verteld wordt over SightGlass Vision door de experts.

HOC Academy

Recent hebben wij het HOC Academy Learning Experience Platform opgericht. Speciaal voor deze nieuwste mogelijkheden in de bestrijding van myopie, hebben wij hier 2 modules geplaatst. Om SightGlass Vision aan te kunnen bieden, is een training verplicht. Alleen gecertificeerde opticiens kunnen SightGlass Vision aanmeten en verkopen. Na afronding van deze modules, ontvangt u een introductiepakket met alle benodigdheden en kunt u SightGlass Vision in NOW bestellen. Ga naar de HOC Academy website en registreer u met de vouchercode HOC2021.

Myopia Expert 700

Zonder een aslengtemeter is goed myopiemanagement niet mogelijk. De Myopia Expert 700 is speciaal ontworpen om de progressie van refractie en axiale lengte te detecteren, volgen en bewaken voor het meest effectieve beheer van myopie. Hiermee meet u dus de exacte ontwikkeling van de myopie. Raadpleeg uw accountmanager voor meer informatie en mogelijkheden omtrent dit instrument.