Transitions® XTRActive® New Generation

Transitions® XTRActive® New Generation

new-transitions

De nieuwste generatie meekleurende glazen

Recent onderzoek toont aan dat herhaalde blootstelling aan intens helder licht, invloed kan hebben op de gezondheid van de ogen. De nieuwste generatie Transitions® XTRActive® New Generation brillenglazen is speciaal ontworpen voor brildragers die zeer lichtgevoelig zijn en veel blootgesteld worden aan intens licht.

XTRActive

Transitions® XTRActive® New Generation bieden de brildrager:

  • De beste bescherming in het donker en in het licht
  • Het donkerste brillenglas bij hoge temperaturen, ook in de auto
  • Sneller terugkleuren dan vorige generaties
  • De beste bescherming tegen blauw licht binnenshuis

Style mirrors

Met de introductie van Transitions® XTRActive® New Generation passen we Flash to Mirror aan naar style mirrors. Er zijn vier kleuren beschikbaar.

  • Mirror Silver
  • Blue
  • Green (uitsluitend in combinatie met Transitions® XTRActive® New Generation Grey)
  • Mirror Gold (uitsluitend in combinatie met Transitions® XTRActive® New Generation Brown)

U kunt style mirrors bestellen op de volgende producten:

  • Nikon: SV 1.60, Presio Ultimate 1.60 & 1.67, Presio Master 1.60 & 1.67
  • BBGR: Unor, Alteo, Anateo plus en Sirus plus allen in 1.60 en 1.67

Marketingmaterialen & beeldbank

U ontvangt diverse marketingmaterialen om Transitions® XTRActive® New Generation zichtbaar te maken in uw winkel. Het introductiepakket bestaat uit een countercard, een overzicht met de productbeschikbaarheid en een display voor op uw verkooptafel met de demoglazen. Gebruik de beschikbare materialen en laat Transitions zien aan uw klanten.
Beeld voor social media en beeld op hoge resolutie voor advertenties vindt u op onze beeldbank (log in met uw HOC gegevens en druk op de knop Beeldbank in de zwarte balk linksboven).

T8-klein
XTRActive-polar

XTRActive® Polarized™

Transitions® XTRActive® Polarized™: voor brildragers die zeer lichtgevoelig zijn of vaak worden blootgesteld aan intens fel licht en reflecterende schitteringen.

Lees meer

Schermafbeelding 2024-03-26 101548

Aangepaste ingangsdatum zonneglazen assortiment

Aangepaste Ingangsdatum zonneglazen assortiment voor Nikon en BBGR. Het zonnenglazen assortiment voor zowel Nikon als BBGR gaat in per 8 april in tegenstelling tot eerder genoemde datum van 26 maart. Onze excuses voor de vertraging.

Lees meer

Klantenservice

Klantenservice

Graag stellen wij onze collega's van de klantenservice aan u voor. Zij staan dag in dag uit voor u klaar! Roef Veldhuizen: [gallery ids="580765"] Onze goedlachse collega Roef Veldhuizen. Met zijn 22 jaar ervaring op de klantenservice van ENOT, kennen veel opticiens hem al goed. Hij woont in Hilversum met zijn vrouw en doet in zijn vrije tijd niks liever dan op de tennisbaan staan. Over zijn werk zegt hij zelf het volgende; “Ik heb bij verschillende optiekzaken gewerkt en 22 jaar geleden de overstap gemaakt naar ENOT. Het leukste aan mijn werk vind ik de interactie met de klanten en dat je ook nooit uitgeleerd raakt. Ik haal veel voldoening uit mijn werk, vooral wanneer ik een klant écht heb kunnen helpen met een probleem.” Willem van Dort: [gallery ids="580766"] Met 41 jaar ervaring bij EssilorLuxottica is hij zeer ervaren binnen de optiek branche. Willem is geboren en getogen in Amsterdam en woont hier nog steeds met zijn vrouw. Zijn vrouw bedenkt altijd wel klussen voor hem om in het huis uit te voeren dus dat houdt hem lekker bezig en is ook een hobby geworden. Hij heeft een goed gevoel voor humor en vindt het dagelijkse klantcontact met klanten en collega’s het leukste aan zijn werk bij EssilorLuxottica. Henk de Vries: [gallery ids="580764"] 41 jaar geleden begon Henk bij ENOT als klantenservice medewerker en hij zit er nog altijd op zijn plek. Hij woont in Hoofddorp met zijn lieve vrouw en gaat van maandag tot en met vrijdag naar kantoor in Amsterdam, met veel plezier. Henk is een echte levensgenieter en doet zijn werk met veel enthousiasme. Het dagelijkse contact met klanten maakt zijn werk erg leuk. Hij kent vrijwel alle klanten bij naam en heeft door de jaren heen een goede relatie met hen weten op te bouwen. Laura Smits: Als een dochter uit een échte optiek familie, zit het optiek vak echt in haar DNA. Voor haar overstap naar EssilorLuxottica zes jaar geleden, heeft zij 35 jaar als opticien gewerkt in verschillende winkels van haar ouders. Bij EssilorLuxottica heeft zij telefonisch contact met onze klanten en probeert zij hen zo goed mogelijk te helpen en adviseren. Dit vindt zij ook het leukste aan haar werk bij EssilorLuxottica.  Buiten haar werk doet Laura niks liever dan met haar kleinkinderen op stap. Hier geniet zij enorm van. Ed Vreeken: Wie kent hem niet! Ed werkt maar liefst 46 jaar bij EssilorLuxottica op de klantenservice en met veel plezier. In zijn loopbaan heeft hij veel ervaring opgedaan over alle facetten binnen de optiek en ook jaren leiding gegeven aan de afdeling. “Eigenlijk wilde ik advocaat worden maar uiteindelijk ben ik toch de optiek ingerold. Ik heb nooit een optiek opleiding gedaan maar ik geloof er zeker in dat de praktijk de beste leerschool is. De materie is best complex maar enorm boeiend. Ik probeer ook altijd nét dat stapje extra te zetten voor de klant, hem goed te adviseren over onze producten en een gesprek altijd op een positieve manier af te sluiten.”

Lees meer

Enot brillenglazen

Enot brillenglazen

Een compleet assortiment aan brillenglazen voor de scherpste netto prijzen!

Lees meer

kom in contact met één van onze account-managers

EssilorLuxottica

contactformulier

Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Name(Required)
Company(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.